Til forsiden
Bookmark and Share

Ny statistik: Mindre stress med Core Dynamics

Når klienter gennemfører et coaching-forløb starter de med at have en udfordring, der skal arbejdes med for personligt at opnå en bedre måde at håndtere situationer eller vilkår på. Endvidere opstilles personlig INTENTION(er), der skaber fokus på hvilken optimal tilstand klienten arbejder henimod.

Jo flere resultater der kan vise hvad Core Dynamics kan hjælpe med jo bedre grundlag har virksomheder og borgere for at afgøre om Core Dynamics teknikker er noget der skal forsøges som supplement til det allerede afprøvede.

Nedenstående er der foretaget måling/klient-vurdering på en skala fra 0-10 (10 er max ubehag) på deres følelsesmæssige udfordring(er).

Der er fulgt op med personlig henvendelse på 46 klienter 2-10 måneder efter endt behandling for at finde ud af hvordan det er gået den enkelte person der har gennemgået Core Dynamics sessioner. Opfølgningen er foretaget på klienter (medarbejdere og ledere) udelukkende fra Guldborgsund Kommune, der har gennemført coaching-forløb i 2011.
Via linket ses resultater med gennemsnitligt ca. 75% forbedring og vedholdende effekt af sessioner for 88% af klienterne - se mere her - der er 3 sider med grafik og tal:

Se statistik fra Core Dynamics Coaching af medarbejdere og ledere i Guldborgsund Kommune 2011

Endvidere er der gennemført et Core Dynamics forsøgsprojekt med 6 borgere på forsorgshjemmet Saxenhøj i 2011. Disse borgere har alle levet et meget hårdt liv med flere former for hårdt misbrug af alkohol og/eller stoffer. I projektet har hver deltager modtaget max 3 sessioner af 60 min.

Se statistik fra Core Dynamics Coaching af borgere på forsorgshjemmet Saxenhøj i 2011

Fremadrettet vil der blive fulgt op på alle der gennemgår Core Dynamics Coaching, så det statistiske grundlag vil vokse konstant.

Tilmeld nyhedsbrev
Email:
Dansk   
Copyright Coach2Manage