Til forsiden
Bookmark and Share

Core Dynamics Uddannelse: Nedsat pris og i ny struktur

1. juli 2013

Flere mennesker fortjener at blive hjulpet af Core Dynamics teknikkerne. Det kræver at der er mange flere der er uddannede til at udøve Core Dynamics Teknikker med klienter. Disse teknikker bør være en del af HR-værktøjskassen for alle der har en funktion, hvor de hjælper mennesker med personlig udvikling og med at opnå højere livskvalitet. Det kan f.eks. være coaches, psykologer, psykoterapeuter, fysioterapeuter, tankefelt terapeuter, massører og mange andre behandlere, der kan gøre deres eksisterende metoder endnu stærkere ved at kombinere det de allerede kan med brug af Core Dynamics Teknikker.

Så i forsøg på at gøre Core Dynamics Teknikker mere tilgængelige for mange og skabe mere uddannelse, har jeg valgt at sætte prisen markant ned og opdele i mindre moduler. 

Prisen for at blive Core Dynamics Coach er sat ned med 6.400 kr, så den samlede pris for at uddanne sig til Core Dynamics Coach fra nu af er 22.600 kr. + moms. Omregnet til dage er der samlet 11 uddannelsesdage i hele uddannelsen. 
Læs mere om uddannelsen her Smile

Desuden er det nu muligt at starte med at betale 4.200 kr. + moms og gennemføre 2 dages uddannelse for derved at afgøre om det er en uddannelse der passer til en. Så efter 2 dage kan du stoppe med god viden om Core Dynamics teknikkerne eller fortsætte med den resterende del af CD-uddannelsen, hvor du integrerer viden og bliver ekspert i at anvende teknikkerne. 

Modul 1a gennemføres d. 31/10 - 1/11 2013 ved minimum 10 deltagere.

Print beskrivelse af Grundkursus med modul 1a+b her.    

Har du spørgsmål, så ring til Karsten Schiøtz på 30708414 

Tilmeld nyhedsbrev
Email:
Dansk   
Copyright Coach2Manage