Til forsiden
Bookmark and Share

Individuel coaching

Core Dynamics Coaching udføres efter en gennemprøvet coaching protokol med anvendelse af Tom Stones teknikker til at skabe ro og fuld tilstedeværelse. Udgangspunktet for en coachingsession kan være meget forskellig fra klient til klient. Eksempler på temaer der kan arbejdes med afklaring af og løsning på kan f.eks. være:

 • Mennesker der søger afklaring af retning i karrieren eller livet
 • Ledere eller medarbejdere der har svært ved leve op til forventninger og højt arbejdspres
 • Ledere eller medarbejdere der er stressede og på grænsen til en sygemelding
 • Personer med traumer der giver stort fald i livskvalitet - f.eks. PTSD
 • Børn eller voksne med koncentrationsbesvær og manglende selvtilid
 • Dem der kæmper med overvægt og problemer med at holde vægten nede
 • Børn eller voksne med eksamensangst, tandlægeskræk eller andre fobier
 • Idrætsfolk der oplever mentale barrierer ift. at nå højere sportslige mål
 • Det der gør Core Dynamics Coaching meget effektivt er at personlige følelsesmæssige barrierer opløses som det første med brug af simple teknikker. Det betyder at de beslutninger om mål og handlinger klienten efterfølgende tager bliver taget uden tvivl og med en helt anden personlig styrke, og at udviklingen herefter tager fart.

  Antallet af sessioner er individuelt og typisk 3-5 sessioner.
  Denne type coaching er lige effektiv uanset om den gennemføres som telefon coaching eller coaching ved fremmøde. Bestil en session via netbutikken, så de rette faktureringsoplysninger kommer frem. Ring før eller efter ordren og bestil en tid bedst kl. 12-13.

  Telefon Coaching
  Coaching via telefon kan anbefales til de klienter der ønsker at være effektive og reducere tidsforbruget på transport. Erfaringer viser at effekten af telefon-coaching er lige så stor som ved traditionel fremmøde. Hvis du har valgt telefon coaching og oplever at du ikke er tilfreds med effekten, så er sessionen gratis. En telefon session har en max varighed på 60 min.

  Det anbefales at klienten anvender et headset med mikrofon, således at man kan sidde afslappet med hænderne. Det er også vigtigt at kunne sidde uforstyrret i hele sessionen. Coachingen foregår over internettet via en sikker video-linie. 

  Fremmøde Coaching
  Coaching-metode og teknikker er de samme som ved telefon coaching. Den primære forskel er at klienten møder i Videnshuset til en individuel session af max 90 min varighed.
   
  Ring og bestil coaching session på tlf 30708414 - bedst ml. kl. 12-13.

  Tilmeld nyhedsbrev
  Email:
  Dansk   
  Copyright Coach2Manage