Til forsiden
Bookmark and Share

Workshop: Opløs dine personlige barrierer

Dette er en workshop over 2 dage med 8 - 15 deltagere.

Formålet er at arbejde koncentreret med din personlige udvikling og særligt at fjerne de barrierer der holder dig tilbage fra at opleve og gøre det du virkelig ønsker. Hver deltager får afsluttet følelsesmæssige oplevelser fra fortiden, der stadig fylder og får aflagt bekymringer og angst om hvad fremtiden måske kan bringe.

Hver deltager lærer at anvende teknikker på sig selv og samtidig forstå den teoretiske baggrund for hvad det er der gør ore Dynamics teknikkerne så effektive.

Der opnås de samme resultater som ved flere individuelle coaching sessioner - det sker bare mere koncentreret / hurtigere og der arbejdes desuden med forståelsen af teorien bag og træning i at guide sig selv og en makker i teknikker til at opnå fuld tilstedeværelse.

Til virksomheder:
Workshoppen afholdes i Videnshuset eller et alternativt sted valgt af kunden. Virksomheden samler en gruppe medarbejdere - det kan være et team, en afdeling eller medarbejdere fra forskellige enheder i organisationen. Der aftales 2 sammenhængende workshopdage fra kl. 8.30 - 16.00.

Pris: 4.000 kr. + moms pr. deltager incl. kaffe, te, frokost begge dage.
Dato og sted: Aftales med virksomheden

Til enkeltpersoner:
Er du enkeltperson fra en virksomhed eller privatperson der ønsker at rydde op i dine personlige barrierer kan du melde dig til en workshop med ligesindede.

Pris: 3.000 kr. + moms pr. deltager incl. kaffe, te, frokost begge dage
Sted: Workshops varer 2 dage fra kl. 8.30 - 16.00 i Videnshuset.

Se datoer og tilmelding til workshops foretages i Netbutikken

Kontakt Karsten Schiøtz på 30708414 hvis du vil høre mere.

Tilmeld nyhedsbrev
Email:
Dansk   
Copyright Coach2Manage