Til forsiden
Bookmark and Share

Teknikker - se dem på video

"Teknikker til at opnå fuld tilstedeværelse" forkortes til "teknikker" i beskrivelser her på hjemmesiden og i andet materiale om Core Dynamics Coaching.

Det kan være svært at forestille sig hvad det er der foregår under en coaching session. Billeder og lyd er bedre end mange ord, så derfor kan du se video-eksempler, når du klikker herunder teksten på knapperne med SEE, CORE og GAP. Her kan du se og høre hvordan det foregår og opleve hvordan en klient typisk reagerer på en guidning af en coach.

Der findes 8 teknikker der anvendes i Core Dynamics Coaching til at færdiggøre og derved fjerne personlige barrierer og opnå fuld tilstedeværelse for den enkelte person. Dette er teknikker der kan anvendes enkeltvis og i kombination afhængig af hvilken udfordring der skal arbejdes med.

CORE / MÆRK
Center Of Remaining
Energy
SEE / MÆRK
Side Entrance
Expansion
GAP / SLIP
Greater Awareness
Place
Flere Teknikker
AGAPE - GPS
SANYAMA
WAIT - WONDER


I Core Dynamics Coaching anvendes disse banebrydende, enkle teknikker, som du selv kan lære, og som kan hjælpe dig med at opløse og færdiggøre angst eller en anden følelse der giver et fysisk ubehag i kroppen. Teknikkerne er højst sandsynligt meget anderledes end noget andet, du har prøvet før. Teknikkerne anvendes som en guidning og færdiggørelse af følelsesmæssigt ubehag.
Udbyttet er, at du efterfølgende oplever situationer, relationer eller vilkår som OK uden følelsesmæssigt ubehag. Dette vil være forskelligt fra, hvad du ellers har været dybt tilvænnet til at opleve ved tilstedeværelsen af de grundlæggende dynamikker (vira). Teknikkerne guider dig til fuld tilstedeværelse - en tilstand af optimal, integreret virkelighed i nuet.

CORE og SEE teknikkerne anvendes til at færdiggøre følelsesmæssigt ubehag (de personlige barrierer). Men før teknikkerne anvendes kan du lave din liste over personlige barrierer, du ønsker at komme af med - download et hjælpeskema her

Hvis du vil lære at udføre teknikkerne selv, så kan du læse den helt konkrete tekst til guidingen af de forskellige teknikker i bogen "Opløs Angsten"

Tilmeld nyhedsbrev
Email:
Dansk   
Copyright Coach2Manage