Til forsiden
Bookmark and Share

CORE-teknik - en del af MÆRK

Efter flere års arbejde med CORE og SEE teknikkerne er der nu udviklet en dansk version af en kombination af CORE og SEE teknikkerne. Denne øvelse hedder MÆRK og kan opleves på en nyudviklet APP der tilbydes under navnet Mental Førstehjælp.

CORE (center of remaining energy) teknikken anvendes til at færdiggøre uafsluttede følelsesmæssige oplevelser fra fortiden. Teknikken guider dig ind til kernen af energifeltet af en uafsluttet følelsesmæssig oplevelse du tidligere var ude af stand til at rumme i situationen.

På videoen nedenfor kan du se og høre en session med en klient der oplever en følelse af utiltrækkelighed og ikke at være god nok i en gruppesammenhæng. I slutningen af sessionen beskriver hun lettelsen i den nye tilstand hun oplever efter at følelsen af utilstrækkelighed er færdiggjort.

Varighed: 14 min. 42 sek.


Tidligere har du ikke vidst at dette er måden at afslutte følelsesmæssigt ubehag på, men efter en guidning vil du opleve at du ikke længere kan opleve det følelsesmæssige ubehag ved at tænke på en bestemt situation. Det betyder at du i fremtiden vil opleve at dit ubehag er væk, når du tænker på den tidligere oplevelse eller en oplevelse der minder om den. Du vil også opleve en lettelse og at du har fået ekstra energi, der før var bundet i den ubehagelige følelse.

Selvom det ikke lyder rart er det faktisk meget nemmere end du tror. Når du har lært teknikken vil du opleve det som nemt at opløse selv den mest intense uafsluttede smerte, som ofte er det der er grundlaget for din angst eller en anden overvældende følelse.Tilmeld nyhedsbrev
Email:
Dansk   
Copyright Coach2Manage