Til forsiden
Bookmark and Share

MÆRK - når du færdiggør ubehag

Når vi arbejder med følelsesmæssige overreaktioner bruger vi en øvelse der hedder MÆRK. Den kan også opleves og anvendes i en gratis APP der tilbydes under navnet Mental Førstehjælp.

MÆRK er en teknik der anvendes, når du oplever følelsesmæssig ubehag. I videoen nedenfor kan du opleve hvordan en klient kommer af med mindreværd ved en guidning med MÆRK teknikken.

 I slutningen af sessionen beskriver hun lettelsen i den nye tilstand hun oplever efter at følelsen af utilstrækkelighed er færdiggjort.

Varighed: 14 min. 42 sek.


Tidligere har du ikke vidst at dette er måden at afslutte følelsesmæssigt ubehag på, men efter en guidning vil du opleve at du ikke længere kan opleve det følelsesmæssige ubehag ved at tænke på en bestemt situation. Det betyder at du i fremtiden vil opleve at dit ubehag er væk, når du befinder dig i lignende situation eller tænker på den tidligere oplevelse eller en oplevelse der minder om den. Du vil også opleve en lettelse og at du har fået ekstra energi, der før var bundet i den ubehagelige følelse.

Selvom det ikke lyder rart er det faktisk meget nemmere end du tror. Når du har lært teknikken vil du opleve det som nemt at opløse selv den mest intense uafsluttede smerte, som ofte er det der er grundlaget for din angst eller en anden overvældende følelse.Tilmeld nyhedsbrev
Email:
Dansk   
Copyright Coach2Manage