Til forsiden
Bookmark and Share

Hvad lærer vi?

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at gennemføre uddannelsen og dem der i forvejen er coach, psykolog, psykoterapeut vil få et meget effektivt ekstra værktøj de vil opdage at de har manglet i værktøjskassen.

Vigtigste drivkraft er motivationen i at hjælpe andre mennesker til at opnå en meget høj livskvalitet. Sidegevinsten er, at du også selv får ryddet op i dine personlige udfordringer og barrierer og derved bliver den bedste katalysator for dine klienter.

I Core Dynamics Coach træning lærer vi dig som coach at hjælpe klienter med at kunne skelne mellem intellektuel forståelse og oplevelsesbaseret erfaring (tanker vs. intuition) - altså at tilbageerobre klientens adgang til sin intuition. Hvis man ser på hvordan processer i naturen fungerer, så er det ikke noget med at sætte mål og planlægge aktiviteter for at nå mål. I naturlige processer virker "loven om mindst mulig anstrengelse". Det er netop dette princip der forfølges i Core Dynamics Coaching, hvor Core Dynamics eller "de menneskelige vira" opløses så klienten oplever mere ro og fuld tilstedeværelse og derved mindre tankevirksomhed, barrierer og anstrengelse i livet.

Uddannelsen til Core Dynamics Coach lærer dig:

  • alle 12 Core Dynamics at kende i detaljer
  • den systematiske og effektive Core Dynamics Coaching Protokol
  • Core Dynamics muskel-test værktøj (kinesiologi)
  • hvordan du identificerer hvad der virkelig foregår i klienten ved at udpege hvilke Core Dynamics der ligger til grund for klientens udfordring
  • hvordan du opløser de indre skjulte barrierer (vira) ved brug af teknikker til at skabe ro og fuld tilstedeværelse
  • at rydde op i dit eget indre følelsesmæssige landskab, så du har den bedste energi og tilstedeværelse som coach
  • ICF's kerne kompetencer og at opløse alle barrierer der måtte være knyttet til dem, så du kan være den bedste og mest naturlige udgave af den du er. Træningen forbereder dig også til certificering til at blive en Core Dynamics Coach

Har du spørgsmål, så få dem besvaret af Karsten Schiøtz, Coach2Manage - mobil 30708414.

Her ser du de 12 Core Dynamics også kaldet de menneskelige vira:

12 menneskelige virus

Målet er at opløse de vira klienten kommer med som barrierer og opnå tilstanden uden tilstedeværelse af vira:

Fravære af menneskelige virus

Tilmeld nyhedsbrev
Email:
Dansk   
Copyright Coach2Manage