Til forsiden
Bookmark and Share

Uddannelse til CD-Coach: Hvem kan bruge en CD-Coach?

Skab dig en ny karriere:
Hvis du brænder for at hjælpe andre mennesker til at få et bedre liv uden følelsesmæssige barrierer, så kan uddannelsen til Core Dynamics Coach blive det gennembrud du har gået og ventet på. Som certificeret Core Dynamics Coach kan du have klienter i din egen forretning og bygge en ny eller supplerende karriere op til glæde for dig selv og dine klienter. Det kan også være, at du er glad for det job du har nu, men vil have et værktøj du kan anvende ift. dig selv og kolleger i virksomheden til glæde for både den enkelte og virksomheden.

Du vil blive en af de første Core Dynamics Coaches i Danmark og vil derved komme med på den 1. bølge af uddannede og derved blive en af dem i Danmark med størst erfaring i at anvende disse stærke teknikker. Dette vil være en styrke, når dine kommende kunder skal vælge en erfaren Core Dynamics Coach.

Eksempler på faggrupper der kan have stort udbytte af uddannelse til Core Dynamics Coach som supplement til deres primære fag:

Forsvar og politi:
Soldater og politi-folk der kommer i krise- eller kamp-lignende situationer er i risiko for at få følelsesmæssige traumer (i værste fald PTSD), der påvirker deres arbejdsindsats og helbred i negativ grad. Personale der har ansvar for at tilbyde soldater og politifolk forebyggende hjælp samt efterfølgende bearbejdning af krise-oplevelser vil have stor nytte af at lære disse teknikker.

Kommuner:
I kommuner er der stort arbejdspres og mange sparerunder der påvirker personalet følelsesmæssigt og giver meget stress og flere sygemeldinger. Dette betyder stort ressourceforbrug til vikarer, psykologer, coaches mm. Kommuner vil kunne spare mange ressourcer ved at have interne Core Dynamics Coaches til at hjælpe personale med følelsesmæssigt at kunne håndtere det store pres som fortsat vil være der.

Psykolog, Coach, Psykoterapeut, Socialrådgiver, Konsulenter:
Mange faggrupper der hjælper mennesker med mentale udfordringer kan opleve barrierer i klienten, der er meget svære at komme forbi med de normale kognitive adfærdskorrigerende tilgange. Dette skyldes at ophobet uafsluttet følelsesmæssig energi er barrieren, og det kan ikke fjernes ved brug af tankerne. Her vil denne metode, der netop anvendes til at færdiggøre ophobet energi, være et meget nyttigt supplement til den eksisterende faglighed.

Sport og Sundhed:
Trænere, vejledere, diætister m.fl. der arbejder med sundhed og sport oplever ofte, at det er mentale barrierer der afholder klienten/udøveren fra at komme i endnu bedre form, at holde sig fra rygning, at holde vægten konstant på det ønskede niveau, at vinde en særlig konkurrence eller idrætsbegivenhed. Core Dynamics Coaching kan bidrage til at færdiggøre de følelsesmæssige oplevelser der danner barrieren for at opnå det ønskede og det vil være langt at foretrække at den enkelte træner selv kan bidrage til dette med dette ekstra stykke værktøj i værktøjskassen.

Tilmeld nyhedsbrev
Email:
Dansk   
Copyright Coach2Manage