Til forsiden
Bookmark and Share

Coaching rettet mod problemer med koncentration, læsefærdigheder og hyperaktivitet

Ved denne type coaching anvendes en teknik der virker effektivt, hvis klienten har koncentrationsbesvær, mangel på fokus og hyperaktivitet - herunder diagnoser som ADD og ADHD.

Undersøgelser viser, at der er en arvelig sammenhæng mellem sygdommen tuberkulose og en nedarvet sygdomskim på DNA-niveau der giver afkom af overlevne tuberkulose ramte forfædre symptomer der giver anledning til ovenstående symptomer, som også mange klienter med diagnosen ADHD kæmper med. Dette er en energitilstand på celleniveau, der kan gøres noget effektivt ved. Du kan læse artikel abstract her om sammenhængen ml. ADHD og tuberkulose.

Undertegnede anvender den teknik der beskrives i dette video-link sammen med Core Dynamics teknikker, hvilket har givet meget positive resultater. Læs mere om bioresonans instrumenter her på den tyske leverandør HOLIMEDs hjemmeside. Her anvendes aparatet Biosswing Pro også kaldet Wavemaker - se beskrivelse her.

Klik og læs tidligere klienters succeshistorier her. Behandlingen foregår på adressen Kirketorvet 16, Vordingborg. 

Baggrundsviden
Mange er diagnosticeret med ADD eller ADHD og tager daglig medicin for at give klienten øget livskvalitet og dulme de uhensigtsmæssige symptomer som f.eks.:

 • Manglende evne til at bevare fokus
 • Hyperaktivitet
 • Manglende evne til at være opmærksom
 • Manglende evne til at gennemføre aktiviteter
 • Besvær ved at organisere
 • Besvær ved at lege i stilhed
 • Overdreven tale
 • Utålmodighed

ADHD, som står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder, er en neuropsykologisk udviklingsforstyrrelse eller tilstand. Symptomerne på ADHD er præget af forskellige grader - herunder fravær - og kombinationer af opmærksomhedsforstyrrelse, hyperaktivitet og impulsivitet. Den er oftest medfødt og optræder både hos børn og voksne, kvinder og mænd.

I Danmark bliver ADHD ofte misforstået med en ældre og ikke længere benyttet diagnose kendt som DAMP. Betegnelsen ADD anvendes undertiden om ADHD uden hyperaktivitet og impulsivitet. Oversat til dansk betyder ADHD nærmest "Opmærksomhedshæmning-hyperaktivitetsforstyrrelse", men denne betegnelse bruges ikke.

I psykiatrisk diagnostik taler man om tre forskellige typer af ADHD:

 • ADHD – overvejende opmærksomhedsforstyrrelse
 • ADHD – overvejende hyperaktivitet og impulsivitet
 • ADHD – kombineret type med såvel opmærksomhedsforstyrrelse som hyperaktivitet og impulsivitet.

I de senere år er det blevet klart, at ADHD ikke kun er en tilstand hos børn, omkring halvdelen af de, der får stillet diagnosen, fortsætter med at have symptomer som voksne. Der er i disse år oven i købet flere personer som bliver sendiagnosticeret, dvs. at de først får stillet diagnosen ADHD som voksne.

Tilmeld nyhedsbrev
Email:
Dansk   
Copyright Coach2Manage